Сервисни понуди

Нашите возила се карактеризираат со врвен квалитет и одлични перформанси. За да бидете сигурни дека вашето Opel возило ќе остане во беспрекорна техничка состојба, ви препорачуваме редовно да го одржувате и да употребувате оригинални Opel делови и Opel технологии. Погледнете ги нашите понуди и дознајте повеќе за услугите кои ги нудат партнерите на Opel. За да добиете понуда прилагодена на вашето возило, контактирајте со вашиот Opel партнер.

Специјална СЕРВИСНА понуда од Opel

Со цел да се успори ширењето на вирусот и да се зачува здравјето на нашите клиенти и вработени, сервисите на Opel воведоа различни процедури. Вашето здравје и здравјето на вашиот Opel ни се важни! Посебно внимание кое го заслужувате вие и секој Opel!

Технички преглед

Несомнено сте забележале дека се приближува терминот за регистрација на вашиот Opel. Дозволете им на експертите од Opel да направат проверка на возилото пред технички преглед и поштедете се од непотребните возења помеѓу станицата за технички преглед и автосервисот за последователни поправки!

ОРИГИНАЛНИ OPEL ДЕЛОВИ

Оригиналните Opel делови секогаш се најдобар избор. Користејќи оригинални Opel делови развиени од инженерите на Opel со технологија од Opel, ќе се осигурате дека вашиот Opel ќе биде таков каков што претходно бил дизајниран.

ПРОВЕРКА НА СОСТОЈБАТА НА ВОЗИЛОТО

Вашиот Opel има 97 аспекти кои се релевантни за безбедноста и сигурноста на возилото. На нашиот Opel експерт му требаат само 12 минути да изврши визуелна проверка и да креира електронски извештај за состојбата со безбедноста. Посетете го сега вашиот Opel сервисен партнер за бесплатна визуелна проверка на состојбата на возилото!

ОРИГИНАЛНА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ОД OPEL

Без разлика дали станува збор за дополнително складирање или елемент за премиум стил, сигурно ќе најдете совршено парче за вашите потреби и вкусови во оригиналната дополнителна опрема од Opel. Направете го вашиот Opel поудобен со практичните решенија кои ги нуди оригиналната дополнителна опрема од Opel.

навигацискиот систем во вашиот Opel 

Користете ажурирани навигациски системи од вашиот Opel за да испланирате патување, да заштедите време и гориво тако што ќе пристигнете точно на вашата дестинација. Бидете во тек со промените и избегнувајте непотребни кружења: надградете го навигацискиот систем во вашиот Opel.

УПАТСТВА ЗА УПОТРЕБА И ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ

Корисни информации за Opel возила, вклучително и прирачници, упатства за масло и детали за сервисните интервали.

Технички преглед

Несомнено сте забележале дека се приближува терминот за регистрација на вашиот Opel. Дозволете им на експертите од Opel да направат проверка на возилото пред технички преглед и поштедете се од непотребните возења помеѓу станицата за технички преглед и автосервисот за последователни поправки!