ДОБРЕДОЈДЕ BO myOpel

OТКРИЈ ГO НАЈДОБРОТО ОД ТВОЈОТ OPEL

Искуси ги сите предности и функции на myOpel. Откриј возбудливи теми, индивидуални услуги и индивидуални понуди за тебе и твојот Opel.

OТКРИЈ

COVID-19: ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

Како што можете и да претпоставите, ситуацијата околу Корона вирусот (Covid-19) има големо влијание и врз нашето работење. За да го зачуваме здравјето на нашите клиенти и вработени, мораме да преземеме одредени мерки. Затоа ве информираме дека постои можност некои од нашите продажни салони и сервисни центри во следниот период да работат со скратено работно време или воопшто да не работат. За информации за работното време, ве молиме да ги посетите веб-страните на авторизираните Opel партнери.
Се извинуваме за евентуалните непријатности, но ве уверуваме дека нашите онлајн услуги се и понатаму во функција и не се засегнати.
Ви благодариме за разбирањето!

ВИЗИОНЕРСКИ

myOpel е визија посилна од автомобилот. Сакаме да ги движиме луѓето ширум светот. Со нови решенија за мобилност. Со силни партнери. Со свежи идеи. Со тебе. Тука ќе најдеш известувања за тековните саеми, настани и ексклузивни информации за оригиналните услуги од Opel.

OPEL СЕРВИС

Твоето возило ќе го одржуваат и сервисираат нашите професионално обучени техничари. И уште повеќе, ќе ставиме печат во сервисната книшка од твоето возило, што ќе помогне да се зачува неговата вредност при препродажбата.